ghasemimehr

امروز تلاش میکنم تا فردایی بهتر از امروز را تجربه کنم.

ghasemimehr

امروز تلاش میکنم تا فردایی بهتر از امروز را تجربه کنم.

من به اینی که هستم افتخار میکنم اما اکتفا نه.

۴ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۶ ثبت شده است

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۴ ارديبهشت ۹۶ ، ۲۱:۱۰
فرخنده قاسمی

سایت instagrok چیست؟ در نهمین جلسه ی درس تکنولوژی های ارتباطی با این سایت آشنا شدم. سایت اینستاگروک درباره ی هر مفهومی که شما به اطلاعات در مورد آن در قالب تمام فرمت ها  و به صورت جامع احتیاج داشته باشید می تواند به شما کمک کند. در این سایت شما با سرچ مفهوم مورد نظر به یک اینفوگرافی کامل و پیشرفته دسترسی پیدا خواهید کرد. درباره ی مفهوم سرچ شده در قالب یک باکس با سربرگ های فیلم، عکس، متن و ...اطلاعات ارائه می شوند و شما با کلیک روی هر سربرگ به اطلاعاتی در قالب های مختلف، در مورد آن موضوع دست خواهید یافت. سایت flickr از دیگر سایت هایی بود که در نهمین جلسه ی درس تکنولوژی های ارتباطی و با ازائه ی یکی از دانشجویان معرفی شد. سایت " فلیکر" سایتی است که شما می توانید در آن یک البوم شخصی برای خود بسازید و در صورت تمایل این آلبوم را با افرای که تمایل دارید به اشتراک بگذارید و در قسمت عکس های عمومی نیز عکس هایی را به انتخاب خود به معرض دید عموم بگذارید. عکس های شما در این سایت می توانند کامنت بخورند یا لایک و... در این سایت فضایی به صورت رایگان به شما تعلق می گیرد که در صورت نیاز به فضای بیشتر نیز شما می توانید به پرداخت هزینه، مقدار حجم لازم را خریداری کنید. در ضمن برای ساخت اکانت در این سایت، باید از اکانت یاهو استفاده کنید و این البته به این دلیل است که یاهو این سایت را خریده و زیر مجموعه ی خود کرده است.در ادامه ی  این جلسه ما با یک شبکه ی اجتماعی نیز آشنا شدیم. شبکه ی اجتماعی tumblr که وبلاگ نویسی و دیگر شبکه های اجتماعیی را با هم ادغام کرده است و فرمت جدیدی ر ا به وجود آورده است. این شبکه ی اجتماعی متن، عکس، امکان چت، صدا، ویدئو و ... دارد. قابلیت به اشتراک گذاشتن مطالب وجود دارد. فالو و آن فالو نیز دارد و شما می توانید کسانی را که مایل هستید دنبال کنید.امکان لایک نیز وجود دارد. در کل tumblr  برای وبلاگ نویسی مناسب است.  و با ارائه ی یکی دیگر از دانشجویان با چند اپلیکیشن کتابخوان با کتاب های صوتی و متنی  و انواع مختلف قابلیت های آنان آشنا شدیم. از جمله ی این اپلیکیشن ها که البته نسخه ی تحت وب نیز دارند، می توان به " نوار" ، " واو خوان" ،  " فیدیبو" و " طاقچه " اشاره کرد. در این جلسه نیز مبحث مهم " تایپ ده انگشتی" مورد توجه قرار گرفت و  استاد از تعدادی از دانشجویان خواستد که یک سری واژه ها را تایپ کنند.و در پایان " لینک دین" که  یک اپلیکیش مناسب برای کسب و کار است نیز معرفی و در مورد کارکرد آن توضییح داده شد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۱ ارديبهشت ۹۶ ، ۱۶:۰۸
فرخنده قاسمی

نیمسال دوم سال تحصیلی 96-1395 رو به اتمام است و درس تکنولوژی های ارتباطی به جلسات پایانی نزدیک شده است. در جلسات هفتم و هشتم بیشتر زمان کلاس به معرفی انواع سایت ها، اپلیکیشن ها، نرم افزارها و در واقع آنچه به درد بچه های ارتباطات می خورد یا ممکن است به دردشان بخورد، می گذرد. و البته این معرفی ها توسط بچه های کلاس صورت می گیرد.  به عبارتی بخشی از کار کلاسی محسوب می شود. در دو جلسه  گذشته یکی از بچه های کلاس سایت prezi را معرفی کردند. در این سایت می توان به صورت آنلاین یا با پرداخت هزینه به صورت آفلاین، پاورپوینت های خیلی جذاب و  زیبا ساخت. این سایت برای ارائه های جادویی و هیجان انگیز می تواند به کار گرفته شود. pinterest از جمله اپلیکیشن ها یا محیط های بسیار جذاب و به درد بخوری است که یکی  دیگر از بچه های کلاس آن را به ما معرفی کرد. در این محیط می توان در مورد تمام موضوعات عکس های ناب و بی نظیری را تماشا و دانلود کرد. در pinterest شما می توانید روی بخش خاصی از عکس زوم کنید و عکس هایی در زمینه و در ارتباط با همان تکه ی زوم شده در دسترس شما قرار خواهد گرفت. و همینطور جزئی تر و جزئی تر. دانشجوی دیگری از امکانات دراپ باکس برای ما گفت. و استاد نیز در مورد trello   صحبت کردند و ما را با طرز کار و انجام پروژه در محیط آن آشنا کردند. در این دو جلسه همینطور مبحث مورد تأکید استاد یعنی " تایپ ده انگشتی"، مجدداً مورد تأکید و تمرین قرار گرفت. و به عنوان کار کلاسی قرار شد  15 تا مطلب، خبر یا هر چیز دیگری توییت کنیم.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۷ ارديبهشت ۹۶ ، ۲۱:۱۱
فرخنده قاسمی

فضای ابری از جمله مفاهیمی بود که ما در ششمین جلسه از جلسات درس تکنولوژی های ارتباطی با آن آشنا شدیم. فضای ابری از سال 1950 به وجود آمد. در واقعیت فضای ابری همان شبکه ای بودن و وصل بودن کامپیوترها به یکدیگر در سراسر جهان است. انواع فضای ابری داریم، فضاهای ابری خصوصی مثل سیستم یا یک سرور در دانشگاه یا هر جای دیگر، فضاهای ابری عمومی مثل دراپ باکس و فضای ابری اجتماعی، و وقتی  فضای ابری اجتماعی به وجود می آید که ما مثلاً گوگل درایو یا هر چیز دیگری را به اشتراک بگذاریم. در فضای ابری با آسیب دیدن یک سرور مرکزی اتفاقی برای داده ها نمی افتد. چرا که هم سرورهای دیگر وجود دارند، هم نسخه ی بک آپ (Backup)  از داده ها و فایل ها وجود دارد. آیا می دانید حق برفراموشی در فضای مجازی چیست؟ حق برفراموشی یکی از موضوعات جدید و مناقشه برانگیزی هست که البته صاحبان جهان مجازی هنوز در حال بحث و بررسی در مورد این حق هستند . طبق این حق به کاربر اینترنت امکان پاک کردن تمام اطلاعات و هر آنچه که در فضای مجازی دارد داده می شود. در واقع تا وقتی که این امکان محقق نشود هرچند که ما اطلاعات خود در فضای مجازی را پاک کنیم اما هرگز به طور کامل پاک نمی شوند. اما اگر این اتفاق بیفتد و حق برفراموشی به کابران اینترنت داده شود واقعاً چه اتفاقی می افتد؟ همچنین در ششمین جلسه ی درس تکنولوژی های ارتباطی که در سال جدید(96) برگذار شد تعدادی از دانشجویان انتخاب شده اند تا برنامه ها و اپلیکیشن های دانشجویان کلاس را که قبل از این نصب  کرده بودند، بررسی کنند و گزارش این بررسی ها را به استاد تقدیم کنند. والبته آموزش تایپ ده انگشتی نیز طبق معمول تمرین و همچنین تکمیل شد. این بود گزارشی کوتاه از ششمین جلسه ی درس تکنولوژی های ارتباطی با تدریس دکتر دهکردی.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۲ ارديبهشت ۹۶ ، ۱۰:۲۶
فرخنده قاسمی